Bogføring og økonomiservice til erhverv

Vi oplever i stigende grad, at vores kunder ønsker at uddelegere visse funktioner inden for økonomi og regnskab til os som professionelle. Det kunne for eksempel være bogføring. Ved at lade os om bogføringen, slipper vores kunder nemlig for selv at skulle tage sig af det, og de har således mere tid til det, de kan lide at lave. Derfor har vi allieret os med en række freelance bogholdere, som hurtigt og effektivt kan træde til med bogføringsassistance, når der er brug for det.

Revision, bogføring, rådgivning og meget mere

Hos Henckel & Witt på Amager i København nær Frederiksberg og Dragør har vi forstand på økonomi. Udover at klare bogføringen, kan vi også udføre revision og regnskab og tilbyde økonomiservice og rådgivning. Kort sagt kan vi fungere som din virksomheds økonomiske sparringspartner i København. Vi er en fleksibel virksomhed, og derfor prøver vi at imødekomme dine ønsker og behov – hvad enten det gælder bogføring eller noget helt tredje.

Økonomiassistance

Ud over bogføring kan vi yde generel økonomiassistance i forbindelse med eksempelvis udarbejdelse af budgetter, udarbejdelser af særlige kalkulationer og meget mere.

Hvad enten det gælder bogføring eller noget helt andet, ser vi frem til at høre fra dig.

Du kan kontakte os direkte på telefon 88 96 95 70 eller e-mail info@henckelwitt.dk.

VORES KOMPETENCER

  Revision og Regnskab

​​  Rådgivning og Skat

  Økonomiservice og Regnskab

  Revisor som sparringpartner

KONTAKT OS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt