Revision og regnskab for virksomheder

Hos Henckel & Witt i København nær Frederiksberg og Dragør er vi eksperter i økonomi. Vi udbyder revision af årsregnskaber til virksomheder af alle størrelser i København. Vores kunder er både virksomheder, der drives i selskabsform, virksomheder der drives i I/S-form og enkeltmandsvirksomheder. Vi har mange års erfaring med revision og bruger de mest moderne og effektive revisionsværktøjer til at tilbyde vores kunder det bedste resultat. Vi tilbyder revision med et højt fagligt niveau til meget konkurrencedygtige priser.

Meget mere end bare revision

Selvom vores primære beskæftigelse er revision, tilbyder vi også meget andet. Man kan sige, vi kan agere som økonomisk sparringspartner for alle slags virksomheder i København. Vi tilbyder blandt andet rådgivning, bogføring og økonomiservice ved siden af revisionen. Vi har fokus på at imødekomme vores kunders behov. Derfor kan vi også opstille årsrapporten, så den opfylder årsregnskabsloven, ligesom vi også kan stå for den elektroniske indberetning til Erhvervsstyrelsen.

Virksomhed i eller nær København?

Hvis du har eller er i en virksomhed i eller nær København, der kunne bruge revision eller en økonomisk sparringspartner, er vi det rigtige valg. Hos os er du i fokus, og vi sælger ikke ydelser til dig, som du ikke skal bruge. Du kan vælge at udfylde formularen her på siden eller kontakte os på telefon 88 96 96 70,eller e-mail info@henckelwitt.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

VORES KOMPETENCER

  Revision og Regnskab

​​  Rådgivning og Skat

  Økonomiservice og Regnskab

  Revisor som sparringpartner

KONTAKT OS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt