Revisionsfirma i København

Henckel & Witt er et mindre, moderne revisionsfirma, centralt beliggende på Amager i København nær Dragør og Frederiksberg. Vi er specialiserede i virksomhedsøkonomi og tilbyder mange forskellige ydelser til københavnske firmaer i forskellige størrelser. Revisionsfirmaet ejes og drives af Claus Witt, der har mange års erfaring inden for økonomi og revision. Claus Witt er uddannet i et af de store revisionsfirmaer, herunder i dette firmas skatteafdeling.

Revisionsfirma hjælper virksomheder

Som revisionsfirma er det vores formål at hjælpe virksomheder med økonomien. Vi har stor erfaring med revision og rådgivning af både mindre og mellemstore virksomheder. Dette gælder lige fra etablering og opstart over den løbende driftsfase til ophør i forbindelse med salg og alt derimellem. Vi ønsker at være virksomhedernes økonomiske sparringspartner. Det betyder, at vi også tilbyder meget andet end bare revision. Blandt andet rådgiver vi om skat, tilbyder bogføring og meget andet. Hos os er det altid kunden, der er i fokus.

Vi kan også hjælpe dig

Vi har gennem tiden arbejdet med mange forskellige kunder. Vi har som revisionsfirma hjulpet både danske og udenlandske virksomheder inden for håndværk, transport, it, sundhedssektoren, liberale erhverv og meget mere. Derfor tror vi også, vi som revisionsfirma kan hjælpe dig. Du kan enten udfylde formularen på siden eller ringe til os på telefon 88 96 95 70 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

VORES KOMPETENCER

  Revision og Regnskab

​​  Rådgivning og Skat

  Økonomiservice og Regnskab

  Revisor som sparringpartner

KONTAKT OS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt