Skatterådgivning af professionelle

Hos os i Henckel & Witt i København på Amager nær Dragør og Frederiksberg er rådgivning ved siden af revision det vigtigste fokusområde. Vi ved, at økonomi og virksomhedsøkonomi i særdeleshed kan være en jungle at finde rundt i, og derfor står vi gerne til rådighed med for eksempel skatterådgivning. Vi lægger stor vægt på proaktiv rådgivning og sælger kun de ydelser, som vi mener, vores kunder har brug for.

Vi har kunden for øje når vi giver skatterådgivning

Når vi giver skatterådgivning, sker det altid med kunden i fokus. Vi giver individuel rådgivning, fordi der er stor forskel på den rigtige rådgivning fra firma til firma. Hos Henckel & Witt i København har vi over 20 års erfaring med skatterådgivning af både mindre og mellemstore virksomheder. Vores personlige rådgivning gør, at du får alle aspekter og sammenhænge inddraget i rådgivningen.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi søger altid at finde nye kunder, vi kan hjælpe i København.

Vores tilbud om skatterådgivning omfatter rådgivning blandt andet selvangivelse, virksomhedsskatteordning, virksomhedsdannelse, holdningsselskab, omstrukturering og generationsskifte.

Vore rådgivning kan også være til hjælp, hvis der skal foregå et køb eller salg af din eller en anden virksomhed. Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, kan du kontakte os på enten telefon 88 96 95 70 eller e-mail info@henckelwitt.dk.

VORES KOMPETENCER

  Revision og Regnskab

​​  Rådgivning og Skat

  Økonomiservice og Regnskab

  Revisor som sparringpartner

KONTAKT OS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt